Veszekedésből rongálás

2018. 10. 02., k - 12:10
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Összeveszett barátnőjével, ezért berúgta egy társasház üvegajtaját egy szegedi fiatal. Rongálás miatt indult ellene eljárás.

A fiatalok 2018. szeptember 30-án 3 óra körül szólalkoztak össze a lány lakása előtt. A fiú az indulata levezetéseként többször beleütött és belerúgott az épület falába, végül a bejárati ajtóba, melynek betört az üvege. A lány ekkor rendőrt hívott. A kiérkező körzeti megbízottak percen belül elfogták és előállították a 22 éves fiatalt, aki gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, és vállalta az általa okozott kár megtérítését.
A Szegedi Rendőrkapitányságon rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.