Villámcsapásra hivatkozott

2018. 02. 01., cs - 15:17
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy nő ellen javasolnak vádemelést csalás miatt a nagykátai rendőrök, aki egy biztosítótársaságtól próbált meg jogosulatlanul pénzt felvenni.

A Nagykátai Rendőrkapitányságon indult eljárás csalás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi nő ellen.

A nyomozás adatai szerint a 41 éves gyanúsított nagykátai otthonában 2017. augusztus 27-én villámcsapás következtében több elektromos fogyasztó megsérült, használhatatlanná vált. A nő ezek után 2017. augusztus 29-i kockázatviselési kezdettel lakásbiztosítást kötött, majd néhány nappal később bejelentette a biztosítótársaság felé, hogy a biztosított időszakon belül villámcsapás okozta kár érte otthonában.

A nőt az eljárás során gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd a vele szemben folytatott nyomozás befejezését követően, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészség részére.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértőket tartóztattak fel a rendőrök

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.