Villámcsapásra hivatkozott

2018. 02. 01., cs - 15:17
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy nő ellen javasolnak vádemelést csalás miatt a nagykátai rendőrök, aki egy biztosítótársaságtól próbált meg jogosulatlanul pénzt felvenni.

A Nagykátai Rendőrkapitányságon indult eljárás csalás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi nő ellen.

A nyomozás adatai szerint a 41 éves gyanúsított nagykátai otthonában 2017. augusztus 27-én villámcsapás következtében több elektromos fogyasztó megsérült, használhatatlanná vált. A nő ezek után 2017. augusztus 29-i kockázatviselési kezdettel lakásbiztosítást kötött, majd néhány nappal később bejelentette a biztosítótársaság felé, hogy a biztosított időszakon belül villámcsapás okozta kár érte otthonában.

A nőt az eljárás során gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd a vele szemben folytatott nyomozás befejezését követően, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészség részére.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószert adott el Sopronban

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

 

Lezárt akta: bombariadót fújt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves várpalotai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Baleset az 1-es úton

Tatabánya térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. A 45-ös kilométerszelvénynél teljes útlezárás van érvényben.