Visszaadták a sértettnek a lopott kerékpárt

2019. 02. 22., p - 09:45
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyíregyházi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Betörési- és Járműfelderítési Alosztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást F. András 40 éves újfehértói lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. január végén egy nyíregyházi kerékpárüzletből az eladó figyelmetlenségét kihasználva eltulajdonított egy Neuzer Duster típusú új biciklit. A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett tettest, akinek lakcímén megtalálták és lefoglalták a kerékpárt. F. Andrást 2019. február 20-án a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök a lopott biciklit 2019. február 21-én visszaadták a sértettnek. A gyanúsított szabadlábon védekezett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

..
A képen Seres Dániel főtörzsőrmester adja át a kerékpárt a sértettnek.
..

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a biciklitolvaj

Egy napon belül elfogták a rendőrök azt a baksi férfit, aki egy kerékpárt lopott el Szegeden. Kihallgatásán további kilenc kétkerekű eltulajdonítását ismerte be. Lopás miatt kell felelnie.