Visszaszolgáltatták

2017. 09. 12., k - 13:38
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A tokaji rendőrök elfogták a betörőt és visszaszolgáltatták a 77 éves sértettől ellopott értékeket.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 51 éves tarcali férfival szemben.

A gyanúsított 2017. szeptember 6-án a hajnali órákban betört egy tarcali ingatlan melléképületébe, ahonnan rotációs kapát, gázpalackot, több üveg szeszes italt, kéziszerszámokat, valamint egyéb használati tárgyakat lopott el.

A bűncselekmény elkövetőjét a rendőrök 12 órán belül azonosították, elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki, majd lefoglalták tőle az ellopott tárgyakat.

A Tokaji Rendőrőrs munkatársai, Lázár Tamás r. törzsőrmester és Koncsol Zsolt r. főtörzsőrmester visszaszolgáltatták a sértettnek az ellopott értékeit.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.