Visszatérők

2019. 05. 14., k - 12:07
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi helyszínelők fogták el azt a párost, akik visszatértek korábbi betörésük helyszínére.

A BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt folytat eljárást a 23 éves budapesti R. Róbert és társa, a szintén budapesti 28 éves B. Éva ellen, mert a páros 2019. május 13-án éjjel a falat megbontva tört be egy Üllői úti presszóba, és onnan ellopták a kasszában lévő több mint 70 ezer forintot.   

A betörést nyitáskor vette észre az üzlet alkalmazottja, aki értesítette a kerületi rendőröket. A helyszínre érkező rendőri egységeknek és bűnügyi helyszínelőknek a bejelentő átadta az üzlet biztonsági kamerája által rögzített képeket az elkövetőkről, akik még a helyszínelés ideje alatt visszamentek az üzlethez. A helyszínelők rögtön felismerték az üzlet közelében tartózkodó párost, és elfogták őket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságán R. Róbertet és B. Évát a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd R. Róbertet őrizetbe vették, és  előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Társa ellen a kerületi rendőrkapitányság szabadlábon hagyása mellett folytatja az eljárást. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a körúton

Egy kapualjban fekvő férfitől vették el a pénzét és a mobiltelefonját Budapesten.

 

Csak egy magánvélemény

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Sárkeresztes térségében két gépjármű ütközött össze, ezért félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

 

Öt perc alatt elfogták

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.