Visszatért a lopás helyszínére

2019. 12. 10., k - 10:33
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 39 éves tettest, aki telefont lopott egy helyi áruházból.

A gyanú szerint a férfi 2019. december 8-án 13 óra 30 perckor egy tatabányai áruházban vásárolt. A műszaki cikkeknél egy telefont levett a pultról, arról az áruvédelmi eszközt eltávolította, majd a készülékkel távozott. A férfi másnap visszament az áruházba, ekkor őt felismerték és értesítették a rendőröket. A rendelkezésre álló adatok alapján, a tettest a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók, a 39 éves tatabányai lakost gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás bűntett miatt indult büntetőeljárás. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrség az eljárás ügyiratait bíróság elé állítási javaslattal tervezi megküldeni az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.