Visszatért a tetthelyre, elfogták

2020. 02. 18., k - 15:53
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A veszprémi rendőrök lopás elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták a 48 éves szentantalfai férfit.

Az eljárás adatai alapján a sértett 2019. december 21-én délután tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy sólyi lakóingatlanának telkére ismeretlen tettes bement, és onnan ellopott egy több százezer forint értékű hőszivattyút. Az ügyben folytatott adatgyűjtés eredményeként a Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai 2020. február 17-én este tetten érték a tolvajt, amikor a korábbi bűncselekmény helyszínére visszatért. Az elkövető a kapun lévő lakatot lefeszítette, majd bement az ingatlanba, és a garázskapu zárját is megfúrta, felnyitotta.

A 48 éves szentantalfai férfit a rendőrök még a garázsba történő behatolás előtt elfogták, majd a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség és lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.