Visszavitte a lopott pénztárcát

2019. 06. 12., sze - 09:15
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy mihálygergei üzletből lopott pénztárcát egy 19 éves litkei nő.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 19 éves litkei lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a nő 2019. június 11-én 21 óra 45 perc körül az egyik mihálygergei üzletbe a tulajdonos engedélyével bement, és a sértett figyelmetlenségét kihasználva az egyik széken elhelyezett, nyitott női táskából egy pénztárcát magához vett, majd távozott az üzletből. Miután az eltulajdonított tárcát megnézte – és látta, hogy abban nincs érték – visszatért az ingatlanba és azt visszatette a táskába. A gyanúsított ezt követően egy másik pénztárcát vett magához az abban elhelyezett készpénzzel együtt, mely cselekménye közben a sértett tetten érte. A 19 éves nő elfutott a helyszínről, majd kis idő elteltével visszatért, és az eltulajdonított értéket visszaadta.

A bejelentést követően a rendőrök a 19 éves litkei nőt elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M7-es autópályán

Martonvásár közelében, a Balaton felé vezető oldalon lassú haladásra és torlódásra számítsanak a gépjárművezetők.

 

Átszerelte a rendszámot, a rendőrök elfogták

A Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást az ellen a fürgedi férfi ellen, aki egy forgalomból kivont Hyundai típusú autóra kiadott rendszámot tett egy Volkswagenre, és úgy közlekedett vele.