Visszavitte a lopott pénztárcát

2019. 06. 12., sze - 09:15
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy mihálygergei üzletből lopott pénztárcát egy 19 éves litkei nő.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 19 éves litkei lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a nő 2019. június 11-én 21 óra 45 perc körül az egyik mihálygergei üzletbe a tulajdonos engedélyével bement, és a sértett figyelmetlenségét kihasználva az egyik széken elhelyezett, nyitott női táskából egy pénztárcát magához vett, majd távozott az üzletből. Miután az eltulajdonított tárcát megnézte – és látta, hogy abban nincs érték – visszatért az ingatlanba és azt visszatette a táskába. A gyanúsított ezt követően egy másik pénztárcát vett magához az abban elhelyezett készpénzzel együtt, mely cselekménye közben a sértett tetten érte. A 19 éves nő elfutott a helyszínről, majd kis idő elteltével visszatért, és az eltulajdonított értéket visszaadta.

A bejelentést követően a rendőrök a 19 éves litkei nőt elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.

 

Kórházban segítettek

Gyógyuló gyerekeknek vittek ajándékot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztályának munkatársai.