Volt élettársát akarta lelőni

2019. 07. 25., cs - 13:41
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun megyei nyomozók őrizetbe vették az emberölés bűntett kísérletével gyanúsítható 75 éves kecskeméti férfit.

 

Mint arról tegnap beszámoltunk, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt nyomozást rendelt el egy helyi lakossal szemben, aki az egyik megyeszékhelyi üzletben lövést adott le.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsított és élettársa néhány hónappal ezelőtt összevesztek, és külön költöztek, de a férfi ebbe nem törődött bele. A nőt 2019. július 24-én felkereste munkahelyén, egy megyeszékhelyi üzletben. Előzőleg otthonában magához vette engedéllyel tartott – ám szabálytalanul átalakított – sörétes lőfegyverét. A boltban a fegyvert a nőre fogta, az asszony azonban a pult mögé bújva egy gázsprayvel próbálta a volt élettársát ártalmatlanná tenni, aki dulakodni kezdett egy éppen az üzletben tartózkodó férfival. Eközben a fegyver elsült, de szerencsére a lövéstől senki nem sérült meg.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói a kecskeméti férfit kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözött Mercedes rendőrkézen

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök Nagylak közelében ellenőriztek egy személyautót, amelyet a belga hatóságok köröztek.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 16 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök 12 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 4 fő bejutását pedig megakadályozták.