Volt élettársát akarta lelőni

2019. 07. 25., cs - 13:41
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun megyei nyomozók őrizetbe vették az emberölés bűntett kísérletével gyanúsítható 75 éves kecskeméti férfit.

 

Mint arról tegnap beszámoltunk, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt nyomozást rendelt el egy helyi lakossal szemben, aki az egyik megyeszékhelyi üzletben lövést adott le.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsított és élettársa néhány hónappal ezelőtt összevesztek, és külön költöztek, de a férfi ebbe nem törődött bele. A nőt 2019. július 24-én felkereste munkahelyén, egy megyeszékhelyi üzletben. Előzőleg otthonában magához vette engedéllyel tartott – ám szabálytalanul átalakított – sörétes lőfegyverét. A boltban a fegyvert a nőre fogta, az asszony azonban a pult mögé bújva egy gázsprayvel próbálta a volt élettársát ártalmatlanná tenni, aki dulakodni kezdett egy éppen az üzletben tartózkodó férfival. Eközben a fegyver elsült, de szerencsére a lövéstől senki nem sérült meg.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói a kecskeméti férfit kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét határsértőt fogtak el a rendőrök Battonya közelében

A hét külföldi közül ketten szomáliai, öten pedig iraki állampolgárnak mondták magukat. Személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket.