Zárt ajtók mögött

2021. 01. 30., szo - 07:10
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Illegális játéktermet számoltak fel a zalai rendőrök.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival közösen megjelentek 2021. január 28-án egy zalaegerszegi presszóban, mert gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy ott egy elkülönített helyiségében - hatósági engedély nélkül - játékterem üzemel.

Az egyenruhások az üggyel kapcsolatban több helyszínen is kutatást végeztek, és lefoglaltak többek között számítógépeket, játékgépeket, külső lemezt, merevlemezeket, fegyvereket és közel 3 millió forint készpénzt.

A rendőrök elfogtak és előállítottak egy 48 éves zalaegerszegi lakost, akit tiltott szerencsejáték szervezésének bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.