Zuglói dílert fogtak a felderítők

2019. 09. 26., cs - 09:54
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói elfogtak egy szekszárdi nőt és a lányát, akik kokaint, valamint marihuánát vettek Zuglóban. Ezt követően a dílert is elfogták, akinél kábítószert és több millió forintot találtak.

Egy 56 éves nő és a 34 éves lánya 2019. szeptember 23-án kábítószert vett egy zuglói dílertől. A két szekszárdi nő autóját a rendőrök Budapest VIII. kerületében, a Nagyvárad térnél megállították és igazoltatták őket. Az egyik nőnél 0,6 gramm kokaint, a másiknál 6 gramm marihuánát találtak. A nyomozók előállították és kábítószer birtoklása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozók ezután Budapest XIV. kerületében, a Thököly úton elfogták a 42 éves szekszárdi K. Balázst, akitől a két nő a kábítószert vásárolta. A rendőrök a férfi zuglói tartózkodási helyén 44 gramm kokaint, 10 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, 5 kábítószergyanús tablettát, valamint több mint négymillió forintot és valutát foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói K. Balázst őrizetbe vették és kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négyen próbálkoztak

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád-Csanád megyében.