Zuglói dílert fogtak a felderítők

2019. 09. 26., cs - 09:54
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói elfogtak egy szekszárdi nőt és a lányát, akik kokaint, valamint marihuánát vettek Zuglóban. Ezt követően a dílert is elfogták, akinél kábítószert és több millió forintot találtak.

Egy 56 éves nő és a 34 éves lánya 2019. szeptember 23-án kábítószert vett egy zuglói dílertől. A két szekszárdi nő autóját a rendőrök Budapest VIII. kerületében, a Nagyvárad térnél megállították és igazoltatták őket. Az egyik nőnél 0,6 gramm kokaint, a másiknál 6 gramm marihuánát találtak. A nyomozók előállították és kábítószer birtoklása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozók ezután Budapest XIV. kerületében, a Thököly úton elfogták a 42 éves szekszárdi K. Balázst, akitől a két nő a kábítószert vásárolta. A rendőrök a férfi zuglói tartózkodási helyén 44 gramm kokaint, 10 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, 5 kábítószergyanús tablettát, valamint több mint négymillió forintot és valutát foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói K. Balázst őrizetbe vették és kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál két illegális migráns jogellenesen próbált meg bejutni az ország területére.

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.