Díjkitűzés

2020. 01. 14., k - 10:04
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 150.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

k

A Karcagi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a Budapest X-XVII. Kerületi Ügyészség elfogatóparancsa alapján, jelentős kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntett elkövetése, továbbá a Budai Központi Kerületi Bíróság által kibocsátott európai elfogatóparancsa alapján, jelentős kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntett elkövetése miatt Horváth Béla tiszaburai lakos ellen. A 47 éves férfi a rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen helyen tartózkodik.

 http://www.police.hu/hu/koral/elfogatoparancs-alapjan-korozott-szemelyek/159281

 http://www.police.hu/hu/koral/elfogatoparancs-alapjan-korozott-szemelyek/169621

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 150.000.- forint, azaz egyszázötvenezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Horváth Béla felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a személlyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Karcagi Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság központi 06-56/501-600-as telefonszámát, vagy a 112-es és 107-es segélyhívószámok valamelyikét, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam