Díjkitűzés

2020. 03. 02., h - 16:01
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A Békéscsabai Rendőrkapitányság körözi a börtönbüntetésre ítélt Lencse Lászlót. A rendőrség a férfi megtalálása érdekében 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A Gyulai Törvényszék elfogatóparancsa alapján a Békéscsabai Rendőrkapitányság 04010/7257/2016.ált. számon körözési eljárást folytat Lencse László Sándor ügyében. A 48 éves férfit a bíróság több büntetőeljárásban összesen 16 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek a letöltését nem kezdte meg.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva nettó 300 ezer forint díjat tűzött ki annak, aki Lencse László Sándor tartózkodási helyéről olyan információt ad a rendőrségnek, amely alapján a férfit elfogják. Bejelentést lehet tenni személyesen vagy telefonon a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám 66/523-700.) Emellett a 112-es segélyhívón és a Telefontanú 06 80/555-111-es számán is a nap 24 órájában fogadják a hívásokat, mindkét telefonszám díjmentesen hívható. A Békéscsabai Rendőrkapitányság ezúton is köszöni a Lencse László Sándor megtalálásához nyújtott segítséget!

Lencse László Sándor


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionon bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Tompán. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.