Díjkitűzés: Mihályi községben családiház-betörés

2020. 06. 05., p - 10:29
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 350.000,- forint nyomravezetői díjat tűzött ki egy Mihályi községben történt családiház-betörés kapcsán.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Kapuvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya betöréses lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást 08030/236/2019. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen. A nyomozás jelenlegi adatai alapján ismeretlen tettes 2019. november 1-én 14 óra 15 perc és 2019. november 2-án 11 óra 15 perc között ajtóbefeszítés módszerével behatolt Mihályiban, egy Hunyadi utcai családi házba, kutatást végzett, és onnan készpénzt, továbbá arany, valamint ezüst ékszereket tulajdonított el.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 350.000 (azaz háromszázötvenezer) forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja. Szükség estén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett. A díjkitűzés annak nyilvános visszavonásáig érvényes.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon (9024 Győr, Szent Imre u. 2-4. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 112-es számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Határsértő egy török kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.