A kőbányai rendőrök keresik a két férfit

2021. 03. 07., v - 09:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Kontrollert loptak egy X. kerületi áruházból.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága 01100/473/2021. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a felvételen látható két férfi 2021. március 1-jén 12 óra körül Budapesten, egy X. kerületi bevásárlóközpont műszaki üzletéből lopott el egy kiállító pulton elhelyezett játékkonzol-kontrollert.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!