Anyósülésről lopott táskát – Felismeri?

2021. 06. 05., szo - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A cinkotai rendőrök keresik a feltételezett elkövetőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01160/500/2021. bűnügyi számon lopás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2021. május 13-án 11 óra 30 perc és 12 óra 5 perc között Budapest XVI. kerületében, egy utcán parkoló autó ablakát betörte, majd ellopta az anyósülésen lévő táskát.  A táskában pénz, iratok, bank- és tankolókártya, valamint mobiltelefon is volt.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképfelvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.

 

Mire jó a korcsolya?

A sporteszközzel négy tárolóhelyiséget tört fel egy férfi; a kőbányai rendőrök másnap elfogták.