Autókat rongáltak, keressük őket

2018. 01. 11., cs - 15:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfiak azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01080/144/2018. bűnügyi számon rongálás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen férfiak 2018. január 9-én 5 óra körül egy Budapest VIII., Bródy Sándor utcai parkolóban megrongáltak több autót.   

 Az elkövetőkről fényképfelvételek készültek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.