Baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság

2020. 11. 26., cs - 10:43
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/3583/2020. bűnügyi számon folytat nyomozást halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a baleset 2020. november 18-án 19 óra 50 perc körül történt Szegeden, a Kossuth Lajos sugárúton. Két autó a belváros irányába haladt, amikor a Pozsonyi Ignác utcai kereszteződéshez értek. A külső sávban haladó autós lassított, mert észlelt egy járművet, ami a Pozsonyi Ignác utcából ki akart kanyarodni a Kossuth Lajos sugárútra. Ezzel egy időben érkezett szintén innen egy fiatal nő, kerékpárján ülve, aki a sugárúton lévő gyalogátkelőn hajtott át a Francia utca irányába. A külső sávban érkező autós ekkor fékezett, hogy ne üsse el a kerékpárost, aki így elhaladt előtte. A belső forgalmi sávban közlekedő másik autós azonban ezt nem észlelte és elütötte a nőt. A kerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.
A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan. A szemtanú jelentkezhet a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22. I. emelet), bejelentés tehető a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.