Baleset szemtanúit keressük

2020. 11. 19., cs - 09:59
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/1584/2020. bűnügyi számon közúti baleset okozása vétség, továbbá segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. november 13-án 16 óra 30 perc és 17 óra közötti időben egy ismeretlen hatósági jelzésű Volkswagen típusú személygépkocsi a 6-os számú főúton közlekedett Pécs felől Budapest irányába, amikor haladása során jobb oldali visszapillantó tükrével elsodort egy vele ugyancsak egy irányban haladó gyalogost, aki ennek következtében megsérült.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-523-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.