Behajtott a vasúti átjáróba a tilos jelzés ellenére

2020. 03. 25., sze - 13:10
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A vásárosnaményi rendőrök várják az ismeretlen gépjármű vezetőjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről, illetve a bűncselekményt elkövető személyről, vagy az általa vezetett gépjárműről bármilyen információval rendelkeznek.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya 15070/207/2020. bűnügyi számon közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az eljárás adatai szerint eddig ismeretlen személy 2020. március 24-én 16 óra körül az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett a 41-es számú főút 39-40. kilométere között. Haladása során Nyírmadánál a vasúti átjáróban a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére behajtott, melynek során a lezárt állapotban lévő vasúti félsorompó rúdját letörte. Az ismeretlen elkövető a cselekmény elkövetése után megállás nélkül tovább közlekedett Nyíregyháza irányába.

A rendőrség várja az ismeretlen gépjármű vezetőjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről, illetve a bűncselekményt elkövető személyről, vagy az általa vezetett gépjárműről bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán személyesen (4800 Vásárosnamény, Kossuth u. 7-11.), telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.