Betörés miatt keressük őket

2018. 05. 17., cs - 18:15
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök keresik azt a négy személyt, akik telefonokat és laptopokat loptak egy üzletből.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság 01060/787/2018. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint négy ismeretlen személy 2018. április 16-án 2 óra 34 perckor betört egy Budapest VI. kerületi üzletbe, és onnan telefonokat valamint laptokokat lopott el.

Az elkövetőkről felvétel készült.

Az első személy körülbelül 160 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fekete sapkát, sálat, kék kabátot, terepmintás nadrágot és fekete cipőt viselt.

Társa körülbelül 170 centiméter magas. Az elkövetéskor fekete símaszkot, fekete felsőt, kék nadrágot és fehér cipőt viselt.

Második társa körülbelül 175 centiméter magas, aki a bűncselekmény elkövetésekor szintén fekete símaszkot, narancssárga csíkos szürke felsőt, oldalán fehér csíkos fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

Harmadik társa körülbelül 185 centiméter magas. Az elkövetéskor fekete símaszkot, sárga csíkos fekete felsőt, bordó nadrágot és zöld cipőt viselt.

1

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételeken látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.