Buszra szállt miután megütött egy embert a megállóban

2020. 08. 04., k - 15:35
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A X. kerületi rendőrök kérik, jelentkezzen, aki felismeri a felvételen látható férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság a 01100/1001/2020. bűnügyi számon garázdaság vétsége miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. május 5-én 10 óra 55 perc körül a X. kerület Liget téren lévő buszmegállóban a felvételeken látható férfi szóváltásba keveredett egy ott várakozó emberrel, akit ököllel arcon ütött.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

" "

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 57 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök 54 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket; három fő bejutását pedig megakadályozták.