Csalás miatt keressük

2018. 09. 28., p - 12:04
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/1960/2018. bűnügyi számon csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a feltételezett elkövető 2018. szeptember 12-én 14 óra és 14 óra 30 perc között egy terézvárosi üzletközpont parkolójában ékszereket adott el egy férfinek, azt állítva, hogy azok aranyból készültek. A sértett ezt követően a megvásárolt ékszereket elvitte egy becsüshöz, aki megállapította, hogy értéktelen bizsuk.

A férfiről felvétel készült.

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük őket

A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Ez is lopás

A budapesti nyomozók elfogták azt a férfit, aki az autójára helyezett kerékbilincset levágta és elvitte.

 

Lopás miatt felelhet

A Siklósi Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz egy 42 éves férfi ellen, aki több mint 600 szőlőoszlopot tulajdonított el Nagyharsányban.