Csalás miatt keressük - videóval

2017. 04. 11., k - 10:27
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A zuglói rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint Budapest XIV. kerületében a sértett bankkártyájával fizetett egy dohányboltban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága 01140/4956/2016. bűnügyi számon nyomozást folytat csalás bűntett miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. október 12-én, Budapesten a XIV. kerületben egy Vezér utcai dohányboltban öt alkalommal fizetett a sértett – korábban elhagyott – bankkártyájával.

Az elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenegy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Csomagtartóban bújtak el

A soproni rendőrök négy illegális migránsra bukkantak egy Ausztria felé tartó személygépkocsiban.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.