Egy kék pólós férfit keres a rendőrség súlyos testi sértés gyanúja miatt

2021. 07. 16., p - 16:18
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A korábban kiadott felhívás videójában látható napszemüveges fiatalembert már meghallgatta a rendőrség tanúként.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01060/864/2021. bűnügyi számon súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2021. június 22-én 14 óra 45 perc körül egy Nyugati térre közlekedő buszon összeszólalkozott egy utassal, akit a szóváltást követően többször meg is ütött. A bántalmazás következtében a megvert férfi orra eltört.

A BRFK korábban tévesen közölt egy videót, mert abban a videóban az a férfi látható, akit már meghallgattak a rendőrök az üggyel kapcsolatban tanúként. A rendőrök a felvételen látható kék pólós, rövidnadrágos férfit keresik.

.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: késsel támadt az alvó családra

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást az ellen a tótkomlósi férfi ellen, aki késsel többször megszúrta ismerősét, illetve annak gyermekét is megpróbálta megsebesíteni.