Egy nap alatt kétszer is loptak

2019. 10. 16., sze - 05:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök keresik az ismeretlen elkövetőket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/1959/2019. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövetők 2019. augusztus 14-én 10 óra 45 perc körül elloptak egy bevásárlókocsiban hagyott táskát egy kőbányai üzletből, majd a táskában lévő bankkártyával pénzt próbáltak meg felvenni egy bankautomatából. 

A két nő ezt követően még aznap, 14 óra körül ellopott egy pénztárcát is az egyik X. kerületi áruházból, majd a pénztárcában lévő bankkártyával egy bankautomatánál pénzt vettek fel.

A feltételezett elkövetőkről felvételek készültek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható nőket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.