Egyetemről lopott, keressük

2019. 05. 28., k - 17:03
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki egy Andrássy úti oktatási intézményből laptopot lopott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/1116/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2019. május 20-án 12 óra 20 perc körül egy Andrássy úti oktatási intézményből ellopott egy laptopot.   

A feltételezett elkövetőkről az intézmény biztonsági kamerája felvételeket készített.

A férfi 25-35 év körüli, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete baseballsapkát, sötét kapucnis kabátot, kék farmernadrágot és fekete cipőt viselt. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.