Ékszereket vitt el a betörő

2019. 11. 12., k - 15:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az újbudai rendőrök keresik a feltételezett elkövetőt és az ékszereket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság 01110/3116/2019. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2019. október 25-én 15 óra és 19 óra között betörtek egy Budapest XI. kerület Rákó utcában lévő társasház egyik lakásába, ahonnan a képeken látható ékszereket lopták el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetőjével és az ellopott ékszerekkel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 33 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök 28 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 5 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Határsértő Vaskútnál

A magát szír állampolgárnak valló férfit a rendőrök visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Határsértők Katymárnál

Afgán állampolgárnak vallották magukat azok az illegális migránsok, akik Katymárnál jogellenesen akartak az országba bejutni.

 

Két határsértő Tiszaszigetnél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.