Ellopta a bankkártyát az automatából

2020. 01. 19., v - 15:13
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A VI. kerületi rendőrök kérik, jelentkezzen, aki felismeri a képeken látható férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/2662/2019. bűnügyi számon készpénz-helyettesítő fizetőeszközzel visszaélés vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2019. november 26-án 15 óra 45 perc körül egy VI. kerület Váci úton lévő bankautomatából ellopott egy otthagyott bankkártyát. A kártyával ezután több helyen is fizetett mielőtt azt tulajdonosa letiltotta.

A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült.

​A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segítségnyújtás elmulasztása lehet a vád

A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást annak a tolnai sofőrnek az ügyében, aki a gyanú szerint balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

 

Őrizetben a cserbenhagyó

Őrizetbe vették a kisteleki rendőrök azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint terepjárójával elütött, majd magárahagyott egy motorost Csengele közelében.