Eltűnés miatt keresi a rendőrség Kondás Jánosnét

2019. 09. 23., h - 18:17
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A 84 éves budapesti asszony otthonából ment el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság 01210-157/366/2019. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 84 éves Kondás Jánosné eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 84 éves nő 2019. szeptember 22-én délután budapesti otthonából tűnt el.

Kondás Jánosné körülbelül 158 centiméter magas, vékony testalkatú, ősz hajú.

1

​A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.