Eltűnés miatt keressük

2019. 01. 16., sze - 12:56
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Jászberényi Rendőrkapitányság 16020/157/11/2019. körözési számon eljárást folytat Mészáros Jánosné eltűnése ügyében.  A 63 éves jászteleki nő 2019. január 5-én reggelre virradóra a  lakásából ismeretlen helyre távozott és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

Az eltűnt asszony körülbelül 165 centiméter magas, normál testalkatú. A haja színe festett vörös, egyenes szálú, vállig érő, szeme színe barna.

Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

k

 

A Jászberényi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Mészáros Jánosnét felismeri és a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Jászberényi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán,  továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Afgán határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Két gyermeket rabolt ki, öt percen belül elfogták

Dunaújvárosban két tizenhárom éves fiútól vette el a náluk lévő értéktárgyaikat, majd megfenyegette őket az a helyi férfi, akit a részletes személyleírás alapján a rendőrök a bejelentést követően nyomban elfogtak, majd őrizetbe vettek.