Eltűnés miatt keressük Lendvainé Straszer Zsuzsannát

2018. 05. 22., k - 15:03
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A szentendrei rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a budakalászi nő megtalálásához.

A Szentendrei Rendőrkapitányság 13090/2130/2018. általános ügyszámon körözési eljárást folytat Lendvainé Straszer Zsuzsanna 40 éves budakalászi lakos eltűnése miatt.   

A jelenlegi adatok szerint a nő 2018. április 9. óta ismeretlen helyen tartózkodik, azóta nem adott magáról életjelet, a felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

A keresett személy körülbelül 170-175 centiméter magas, körülbelül 50 kilogramm testsúlyú, vékony testalkatú. Szeme színe barna, haja szőkére festett.

"

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt személyt felismeri vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa Gy. út 6/a. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M7-es autópályán

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópályán, Balatonfenyves térségében.

 

Hétköznapi nyitvatartás

Több mint 8 ezer adag kábítószert vontak ki a piacról a budapesti nyomozók; az ügyet befejezték és vádemelési javaslatot tettek.

 

Csalás miatt keressük

A terézvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Szombati forgalomkorlátozások Budapesten

A mai napon, 2018. augusztus 18-án rendezvények és labdarúgó mérkőzés miatt forgalomkorlátozások lesznek Budapest I., II., III., V., IX., XI. és XIII. kerületében.

 

Lopás miatt keressük

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.