Eltűnés miatt keressük Lucci Beniamino-t

2019. 11. 09., szo - 18:59
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Budaörsi Rendőrkapitányság 13010/22494/2019. id. körözési számon eljárást folytat Lucci Beniamino eltűnése ügyében. A 80 éves pilisvörösvári férfi 2019. november 8-án egy szociális központból ismeretlen helyre távozott, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

Az eltűnt személy körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja ősz, rövidre nyírt.

Eltűnésekor farmernadrágot, pólót, tréningfelsőt viselt.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Lucci Beniamino-t felismeri, és a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-23/505-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.

 

Fegyverek és lőszerek

A Nagyatádi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást az illegális lőfegyverek ügyében.

 

Deák Jánosra emlékeztek

Az 5 Fegyver Kupa SE a Nemzeti Közszolgálati Egyetem lőterén szervezett lőversenyt a nemrégiben fiatalon elhunyt lőkiképző emlékére.