Eltűnés miatt keressük Pintér Gyulát

2019. 05. 15., sze - 14:52
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 50 éves maglódi férfi megtalálásához.

A Monori Rendőrkapitányság 13050/157/100/2019. kör. ügyszámon körözési eljárást folytat Pintér Gyula 50 éves maglódi lakos eltűnése miatt.

A jelenlegi adatok szerint a férfi 2019. május 10-én 16 óra 30 perckor gyömrői munkahelyéről távozott, majd maglódi otthonába ment, ahonnan ezt követően szintén távozott és jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik.

"
Pintér Gyula

Pintér Gyula körülbelül 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna, rövid hajú férfi. Eltűnése előtt viselt ruházata: fekete színű szövet póló, amin Lamborghini felirat látható, valamint egy fekete színű, oldalzsebes nadrág.

A monori rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható férfit felismeri vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Monori Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-28-83-as telefonszámon, továbbá bejelentést tehet az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es ”Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.