Eltűnés miatt keressük Szőke Zsolt Károlyt

2019. 03. 25., h - 11:20
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gödöllői rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 55 éves kerepesi férfi megtalálásához.

A Gödöllői Rendőrkapitányság 13070/2413/2019. ügyszámon eljárást folytat Szőke Zsolt Károly 55 éves kerepesi lakos eltűnése miatt.   

A jelenlegi adatok szerint a férfi 2019. március 19-én délelőtt kerepesi otthonából ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott magáról életjelet.

Szőke Zsolt Károly 182 centiméter magas, körülbelül 100 kilogramm testsúlyú, barna szemű, rövid, barna hajú férfi, akinek homlokán és jobb arcán két nagyobb szemölcs található. Eltűnésekor fekete dzsekit, fekete pulóvert, kék farmernadrágot és barna cipőt viselt.

Szőke Zsolt Károly
Szőke Zsolt Károly

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Szőke Zsolt tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen – munkaidőben - személyesen a Gödöllői Rendőrkapitányságon (Gödöllő, Petőfi S. u. 6-7. szám), vagy haladéktalanul hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.