Eltűnés miatt keressük Vízhányó Lászlónét

2019. 11. 21., cs - 22:05
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A XVI. kerületi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az 53 éves nő megtalálásához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 01160/5099/2019. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 53 éves Vízhányó Lászlóné eltűnése ügyében.

A rendőrségen 2019. november 20-án tettek bejelentést, hogy Vízhányó Lászlóné miután november 12-én egy zuglói egészségügyi intézményből távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

Vízhányó Lászlóné körülbelül 155 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid hajú. Eltűnésekor drapp dzsekit és nadrágot, valamint szürke vászoncipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.

 

Bíróság elé állhatnak a sorozattolvajok

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség, azzal a két férfival és fiatalkorú társukkal szemben, akik több miskolci üzletből loptak el különféle árucikkeket.