Eltűnt Dávid István

2020. 10. 20., k - 13:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az 53 éves férfit a rendőrök jelenleg is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01200-157/831/2020. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 53 éves Dávid István eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 53 éves férfi 2020. október 8-án egy IX. kerületi kórházból engedély nélkül ment el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik.

Dávid István eltűnésekor piros kabátot és kék farmernadrágot viselt.

.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Dávid Istvánt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.