Ereszcsatornát lopott

2019. 05. 30., cs - 13:59
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A hegyvidéki rendőrök keresik azt a férfit, aki egy Rácz Aladár úti családi házról lelopta az esőcsatornát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága 01120/560/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetése miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2019. május 26-án 12 óra és 12 óra 30 perc között Budapest XII. kerületében bement egy családi ház udvarára, majd a ház ereszcsatornáját lefeszítette és ellopta. 

A feltételezett elkövetőről a ház biztonsági kamerája felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

Újabb határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Táblákat döntött ki

Jobbágyi külterületén ismeretlen tettes döntött ki közúti jelzőtáblákat; kérjük a lakosság segítségét!