Felvette a földről, majd elsétált a pénztárcával

2020. 11. 17., k - 14:49
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az érdi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Az Érdi Rendőrkapitányság 13110/1517/2020. bűnügyi számon lopás vétségének gyanúja miatt folytat eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás eddigi adatai szerint a képen látható nő 2020. szeptember 8-án 9 óra 33 perckor egy érdi áruház padlójáról, a sértett által korábban leejtett pénztárcáját a benne lévő iratokkal és pénzzel együtt magához vette, majd távozott a helyszínről.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható nőt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

1

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.