Fizetés nélkül távoztak

2022. 01. 10., h - 09:29
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egri rendőrök keresik az ismeretlen elkövetőket.

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 10010/1774/2021.bü. számon lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Az eddigi adatok alapján az elkövetők 2021. szeptember 10-én 15 óra 32 perckor az egyik egri üzletben különböző árucikkeket tettek a bevásárlókocsijukba, majd a kasszánál az egyik személy az ott dolgozó pénztáros figyelmét elterelte, közben a társai a bevásárlókocsit kitolták a boltból.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, továbbá a tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotor-kerékpárt pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

 

Embercsempészek rendőrkézen

A járőrök két albán férfit fogtak el Kópháza térségében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársainak jelzését követően, akik hét illegális migránst akartak Ausztriába szállítani.