Fodrászüzletből lopott

2019. 10. 18., p - 12:49
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/2388/2019. bűnügyi számon indított nyomozást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen férfi 2019. szeptember 9-én reggel, Székesfehérváron, egy a Gáz utcában található fodrászüzletbe besurrant, majd onnan egy autóstáskát tulajdonított el, a benne levő személyes iratokkal és készpénzzel együtt.

 A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy vékony testalkatú, a lopás idején szürke kapucnis pulóvert, sötét hosszú szárú nadrágot, sötét sportcipőt, valamint egy szürkéskék hátizsákot viselt.

 A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fényképfelvételeken látható személyt felismeri, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.