Fogolyszökés miatt keressük Kovács Norbertet

2019. 03. 09., szo - 01:13
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Engedély nélkül távozott budapesti tartózkodási helyéről a 43 éves férfi.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága 01110/726-1/2019. bűnügyi számon folytat eljárást fogolyszökés miatt Kovács Norbert ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 43 éves Kovács Norbert 2019. március 8-án 21 óra 45 perckor a lakhelyelhagyási tilalom helyéül kijelölt Budapest közigazgatási területét elhagyta, és ismeretlen helyre távozott.

A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozóhatóság elrendelte körözését.

 

 

A Budapesti Rendőrfőkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképen látható Kovács Norbertet felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.