Garázdaság miatt keressük

2017. 10. 02., h - 11:11
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az angyalföldi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01130/3498/2017. bűnügyi számon garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen férfi 2017. szeptember 7-én 2 óra 20 perckor Budapest XIII. kerületében a margitszigeti villamosmegállóban akart felszállni kerékpárjával a villamosra. A járművezetője megkérte a férfit, hogy szálljon le a járműről, mivel ott kerékpárt nem lehet szállítani. Ezután a férfi a villamos elé hajtott biciklijével és a Jászai Mari térig haladt előtte, majd az üvegeit megpróbálta betörni egy vascsővel.  

Az elkövetőről felvételt készítettek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.