Garázdaság miatt keressük

2017. 10. 17., k - 18:58
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök keresik azt az ismeretlen férfit, aki a XIII., Árpád hídi aluljáróban megütött egy nőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01130/3232/2017. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen garázdaság vétség elkövetése miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2017. augusztus 25-én 7 óra 30 perc körül a Budapest XIII. kerület Árpád hídi metró aluljáróban szóváltást követően több alkalommal megütött egy nőt.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

Az ismeretlen férfi körülbelül 20-30 éves, zöld színű baseballsapkát, zöld dzsekit és sötétkék nadrágot viselt.

1,

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos vonatgázolás Szegeden

Egy személyvonat egy gyalogost sodort el Szeged belterületén, a Szabadkai úti vasúti átjáróban. A férfi a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben és a vasúti forgalom is szünetel.

 

Magyar és cseh teherautóban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Hat illegális migráns egy cseh kamionban

Egy tehergépkocsi ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat ülése alatt megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.