Garázdaság miatt keressük őket

2018. 04. 05., cs - 15:27
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök keresik azt a két férfit, akik egy borozóban dulakodtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság 01060/620/2018. bűnügyi számon garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2018. március 20-án 20 óra 10 perckor Budapest VI. kerületében a Nyugati téren egy borozóban szóváltást követően dulakodni kezdtek egy vendéggel, majd egyikük megütötte a sértettet.

Az ismeretlen elkövetőkről a borozó biztonsági kamerája felvételeket készített.

Az egyik elkövető 35 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, fekete rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fehér kabátot és szürke farmernadrágot viselt.

Társa 35 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, fekete rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor szürke kabátot és sötét nadrágot viselt.

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.