Garázdaság miatt keressük őket

2018. 04. 05., cs - 15:27
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök keresik azt a két férfit, akik egy borozóban dulakodtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság 01060/620/2018. bűnügyi számon garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2018. március 20-án 20 óra 10 perckor Budapest VI. kerületében a Nyugati téren egy borozóban szóváltást követően dulakodni kezdtek egy vendéggel, majd egyikük megütötte a sértettet.

Az ismeretlen elkövetőkről a borozó biztonsági kamerája felvételeket készített.

Az egyik elkövető 35 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, fekete rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fehér kabátot és szürke farmernadrágot viselt.

Társa 35 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, fekete rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor szürke kabátot és sötét nadrágot viselt.

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.