Gépkocsifeltörőt keresünk

2018. 05. 08., k - 15:12
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki feltört két autót Budapest IX. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága 01090/951/2018. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2018. május 3-án 22 óra 45 perc és május 4-én 15 óra 54 perc között a Budapest IX., Dési Huber utcában feltört egy autót és abból autórádiót, napszemüveget és parfümöt lopott el, valamint 2018. május 1-jén 16 óra és május 4-én 16 óra között a Budapest IX., Ifjúmunkás utcában egy gépkocsi ajtózárját megrongálta.

Egy térfigyelő kamera felvételt készített a férfiről, aki a bűncselekmény elkövetésekor kék pólót, világos rövidnadrágot és fekete táskát viselt.    

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.