Gépkocsifeltörőt keresünk

2018. 05. 08., k - 15:12
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki feltört két autót Budapest IX. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága 01090/951/2018. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2018. május 3-án 22 óra 45 perc és május 4-én 15 óra 54 perc között a Budapest IX., Dési Huber utcában feltört egy autót és abból autórádiót, napszemüveget és parfümöt lopott el, valamint 2018. május 1-jén 16 óra és május 4-én 16 óra között a Budapest IX., Ifjúmunkás utcában egy gépkocsi ajtózárját megrongálta.

Egy térfigyelő kamera felvételt készített a férfiről, aki a bűncselekmény elkövetésekor kék pólót, világos rövidnadrágot és fekete táskát viselt.    

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök nyolc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, hét fő bejutását pedig megakadályozták.

 

TÁJÉKOZTATÓ – frissítve

Az agrárágazat munkaerőigényének biztosítása céljából az ágazatban dolgozók csoportos határátlépésére igénybe vehető határátkelőhelyekről.