Gépkocsifeltörőt keresünk

2018. 05. 08., k - 15:12
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki feltört két autót Budapest IX. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága 01090/951/2018. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2018. május 3-án 22 óra 45 perc és május 4-én 15 óra 54 perc között a Budapest IX., Dési Huber utcában feltört egy autót és abból autórádiót, napszemüveget és parfümöt lopott el, valamint 2018. május 1-jén 16 óra és május 4-én 16 óra között a Budapest IX., Ifjúmunkás utcában egy gépkocsi ajtózárját megrongálta.

Egy térfigyelő kamera felvételt készített a férfiről, aki a bűncselekmény elkövetésekor kék pólót, világos rövidnadrágot és fekete táskát viselt.    

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenkét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Idős férfit rabolt ki

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helybélit, aki a gyanú szerint meg is akarta rúgni azt a 75 éves férfit, akitől erőszakkal vette el a táskáját.

 

Vámáru helyett illegális migráns

Embercsempészés miatt indult eljárás egy osztrák férfi ellen, aki egy török állampolgárt próbált meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Pénztárcát lopott

A mosonmagyaróvári rendőrök rövid időn belül elfogták a férfit, aki kihallgatása során további bűncselekmény elkövetését is beismerte.