Gépkocsifeltörőt keresünk

2018. 05. 08., k - 15:12
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki feltört két autót Budapest IX. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága 01090/951/2018. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2018. május 3-án 22 óra 45 perc és május 4-én 15 óra 54 perc között a Budapest IX., Dési Huber utcában feltört egy autót és abból autórádiót, napszemüveget és parfümöt lopott el, valamint 2018. május 1-jén 16 óra és május 4-én 16 óra között a Budapest IX., Ifjúmunkás utcában egy gépkocsi ajtózárját megrongálta.

Egy térfigyelő kamera felvételt készített a férfiről, aki a bűncselekmény elkövetésekor kék pólót, világos rövidnadrágot és fekete táskát viselt.    

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében

Magyarországra illegálisan érkezett külföldieket fogtak el a rendőrök Dombegyházon. A három határsértőt, illetve annak a román rendszámú személygépkocsinak a vezetőjét, amelyben utaztak, a rendőrök előállították.