Gyerekektől lopott mobiltelefonokat

2019. 09. 05., cs - 16:46
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint Budapesten egy turistacsoport tagjaitól lopott telefonokat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/1889/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás bűntett miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2019. augusztus 20-án 1 óra és 1 óra 30 perc között Budapesten egy VI., Andrássy úti hostelből egy francia gyerekcsoport 14 mobiltelefonját ellopta, melyeknek összesen több mint egymillió forint az értéke.

A feltételezett elkövető 30 év körüli, rövid hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor sötét pulóvert, valamint sötét nadrágot viselt.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

" "

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A cél a szabályok betartatása

Csongrád megyében az elmúlt egy hétben húsz alkalommal intézkedtek a rendőrök szabálytalanul előző, nehéz tehergépkocsi vezetőkkel szemben. A cél a szabálytalankodók kiszűrése, a járművezetők széles körű tájékoztatása, ezáltal a balesetveszélyes szituációk megelőzése.