Gyerekektől lopott mobiltelefonokat

2019. 09. 05., cs - 16:46
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint Budapesten egy turistacsoport tagjaitól lopott telefonokat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/1889/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás bűntett miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2019. augusztus 20-án 1 óra és 1 óra 30 perc között Budapesten egy VI., Andrássy úti hostelből egy francia gyerekcsoport 14 mobiltelefonját ellopta, melyeknek összesen több mint egymillió forint az értéke.

A feltételezett elkövető 30 év körüli, rövid hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor sötét pulóvert, valamint sötét nadrágot viselt.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

" "

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.

 

Ittas járművezetés, baleset, baleset

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott.