Három autót próbált feltörni – kettőt sikerült is

2021. 07. 27., k - 10:34
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A II. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága 01020/1110/2021. bűnügyi számon folytat nyomozást lopás vétsége és más bűncselekmények gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2021. július 23-án 19 óra és 20 óra között a II. kerületi Kitaibel és Kis Rókus utcákban összesen két autót tört fel, amelyekből laptopot, laptoptáskát, övtáskát, okmányokat és pénzt lopott el. A Petrezselyem utcában szintén megpróbált feltörni egy kocsit, azonban nem járt sikerrel. A felvételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.