Kerékpárt lopott

2019. 11. 14., cs - 10:38
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A ráckevei rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Ráckevei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 13080/523/2019.bűnügyi számon büntetőeljárást folyat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az ismeretlen férfi 2019. augusztus 18-án 14 óra körül egy kiskunlacházi áruház parkolójából eltulajdonított egy Btwin típusú kerékpárt.

Az ismeretlen elkövetőről felvétel készült.

" 

"

A Ráckevei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható férfit, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Ráckevei Rendőrkapitányságon (Ráckeve, Kossuth Lajos utca 22.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 061-236-2883-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es ”Telefontanú” zöldszámát, továbbá tegyen bejelentést a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.