Keressük a kerékpár tulajdonosát

2020. 03. 28., szo - 09:22
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az érkerti rendőrök várják a képen látható bicikli tulajdonosának a jelentkezését.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse 15010/637/2020. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást két hajdúhadházi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2020. március 17-én az esti órákban a nyíregyházi vasútállomás környékén lévő fedett kerékpártárolóból eltulajdonítottak egy fekete színű, Mountain Bike típusú kerékpárt. A rendőrök a lopott kerékpárral vonatra felszálló elkövetőket még indulás előtt elfogták, és a rendőrőrsön gyanúsítottként kihallgatták.

A lefoglalt kerékpárról képfelvétel áll rendelkezésre.

A rendőrség kéri, hogy a képen látható bicikli tulajdonosa jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsén (4400 Nyíregyháza, Damjanich utca 4-6.), vagy hívja a 06-42-524-600-as hívószámot, illetve a 112-es központi segélyhívót. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.